Wij bouwen samen met gemeenten aan een gezond sociaal domein, zowel kwalitatief als financieel. We doen dat via training, coaching, advies en loopbaanontwikkeling, zowel individueel als collectief.

VAN OPZEELAND, Opleiding, training en advies is gespecialiseerd in het opleiden van consulenten, handhavers, toezichthouders en buitengewoon opsporingsambtenaren in het sociaal domein. Arthur van Opzeeland werkt als auteur, opleider, trainer, coach, handhavingsspecialist en toezichthouder. Hij begon zijn loopbaan bij de politie, stapte over naar de gemeente en werd daar (senior) sociaal rechercheur en aansluitend teamleider handhaving en intake. Arthur kent de wereld van de sociale zekerheid dus door en door.

Onze interim dienstverlening kent de volgende speerpunten: SOS-aanpak, Consultancy & Coaching en (financieel) Management. De SOS-aanpak staat voor Scholing, Onderzoek en Software. Wij richten ons met onze dienstverlening op de non-profit sector en met name op gemeenten en regionale samenwerkingsverbanden.